GUMISERVIS

 

Pedesetogodišnje iskustvo u vulkanizerskoj usluzi garantira kvalitetu i stručnost naše servisne radionice koja se nalazi na Kantridi ,Istarska 52.

 

Stručno osposobljeni vulkanizeri uz pomoć suvremene opreme pružaju usluge montaže i demontaže auto guma, balansiranje, te ugradnje felgi na svim vrstama vozila.

 

Posebno se ponosimo novonabavljenom opremom za balansiranje guma američkog proizvođača Hunter, najnovije tehnologije.

Uz poznate proizvođače autoguma (Barum, Goodyear, Michelin, Nokian, Sava i Vredestein), u našem prodajnom programu nalaze se i Yokohama autogume za koje smo od 2008. godine postali uvoznik i distributer.

Jedan od najvećih svjetskih proizvođača autoguma Yokohama priznat je i vrlo cijenjen u svijetu automobilizma, a u svojem proizvodnom programu ima čitav niz guma za automobile, kamione i autobuse. Opseg proizvodnog programa Yokohama kojeg plasiramo na naše tržište sastoji se od zimskih i ljetnih guma za osobna, 4x4, poluteretna i teretna vozila.

 


vulk1-1b.jpgvulk1-2b-1.jpgvulk1-3b.jpgvulk1-5b-1.jpgvulk1-4b.jpgvulk1-6b.jpg 

 

Našu želju da ugodimo kupcima upotpunili smo caffe barom kojeg smo otvorili u sklopu našeg prodajno-servisnog centra. Uz lijepi pogled na Kvarnerski zaljev i vaš najdraži napitak opustite se i osvježite dok naši osoposobljeni djelatnici uljepšavaju vašeg "ljubimca".

Autogume u našem prodajnom programu: Yokohama, Hankook,  Goodyear, Michelin, Continental, Aeolus, Vredestein
Gume visokih performansi: Yokohama
Načini plaćanja:
nacini placanja